Jeg trenger også flyttehjelp

Hvis du trenger hjelp til både flytting og flyttevask, anbefales det å bruke et flyttebyrå som kan tilby en totalløsning. Dette sikrer en smidig overgang, da flyttebyrået koordinerer både flyttingen ….

Hvordan er det med garanti på jobben?

De fleste seriøse vaskebyråer tilbyr en fornøydgaranti. Dette gir deg ekstra trygghet, da byrået kommer tilbake og retter opp eventuelle feil som påpekes av kjøper hvis vasken ikke er tilfredsstillende.

Hvor lang tid tar en flyttevask

Vanligvis utføres flyttevask i løpet av en arbeidsdag, med mindre boligen er veldig dårlig vedlikeholdt. Tidsbruken avhenger av boligens størrelse og antall renholdere som utfører jobben.

Hvor mye koster det å bestille flyttevask

Kostnaden for flyttevask varierer ut fra flere faktorer, men i Oslo jobber de fleste vaskebyråer med fastpris. Prisene ligger vanligvis rundt 80-100 kroner per kvadratmeter. Tilleggstjenester som vask av hvitevarer, ….

Hva er minstelønn for renholdere

Den statlig oppnevnte Tariffnemnda har vedtatt å endre lønnssatsene i allmenngjøringsforskriften for renholdsbedrifter med virkning fra 15. juni 2023. Disse satsene er lovfestet og gjelder alle bedrifter, uavhengig av om ….

Hva koster det å vaske hus

Det er flere faktorer som påvirker prisen for vanlig husvask. Størrelsen på boligen din har en betydelig innvirkning på prisen. En større bolig tar lengre tid å rengjøre og vil ….

Beste flyttevask i Oslo

Når du trenger flyttevask i Oslo, finnes det mange dyktige vaskebyråer som kan hjelpe deg med å få boligen skinnende ren. Hvem som er best på flyttevask kan variere avhengig ….