Kontorvask Oslo

Kontorvask er en viktig tjeneste for bedrifter som ønsker å opprettholde et rent, trygt og produktivt arbeidsmiljø. Rengjøring av kontorer går langt utover estetikk; det påvirker helse, sikkerhet og medarbeidernes trivsel. Vi hjelper deg med kontorvask-tjenester i Oslo.

Kontorvask Oslo

Typiske oppgaver inkludert i kontorvask

Kontorvask Oslo innebærer en rekke oppgaver som sikrer at alle områder av kontoret er rene og hygieniske. Noen av de vanligste oppgavene inkluderer:

 • Rengjøring av alle overflater, inkludert skrivebord, hyller og vinduskarmer
 • Fjerning av støv og skitt fra tepper og harde gulv, samt mopping av gulv for å sikre at de er rene og fri for flekker
 • Tømming av søppelbøtter og resirkuleringsbeholdere
 • Grundig rengjøring av toaletter, vasker og andre sanitærområder for å sikre hygiene
 • Rengjøring av benkeplater, vasker, mikrobølgeovner og andre apparater, samt påfyll av nødvendige forsyninger som såpe og papirhåndklær
 • Vask av innvendige og noen ganger utvendige vinduer for å sikre klarhet og fjerne smuss

En ren arbeidsplass er en av de grunnleggende komponentene for å sikre et sunt arbeidsmiljø. Regelmessig rengjøring reduserer spredningen av bakterier og virus, noe som kan redusere sykefravær blant ansatte. I tillegg vil et rent kontor gi et positivt inntrykk til kunder, besøkende og samarbeidspartnere.

Har bedriften pusset opp og har behov for å fjerne byggestøv anbefaler vi å lese mer om byggvask.

Hva koster kontorvask Oslo

Kontorrenhold kan tilbys enten som timepris eller fastpris. Mange bedrifter foretrekker å få en fastpris etter en befaring, basert på deres spesifikke ønsker og behov. Dette gir forutsigbarhet og gjør det enklere å budsjettere for renholdskostnadene. Timeprisene for kontorvask varierer, men ligger vanligvis mellom 450 og 600 kroner per time eksklusiv merverdiavgift. Dette gjelder for én renholder. Prisen kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert størrelsen på kontoret og tidspunktet for rengjøringen. Rengjøring på kvelder, helger og netter har generelt høyere timepris.

Pris kontorvask

Fastpriser blir ofte gitt etter en befaring hvor renholdsfirmaet vurderer lokalene og diskuterer spesifikke behov med bedriften. Fastprisen tar hensyn til:

 • Størrelsen på kontoret
 • Rengjøringsbehov
 • Hvor ofte rengjøringen skal utføres

Ved å sammenligne tilbud fra flere renholdsfirmaer kan du finne den beste løsningen for din bedrifts behov og budsjett. Enten du velger timepris eller fastpris, er det viktig å velge et pålitelig renholdsfirma som kan tilby kvalitetsrengjøring til en konkurransedyktig pris.

Viktigheten av et rent kontor

Både ansatte og kunder har det bedre når kontoret er rent. Renhold på kontoret er nøkkelen til god trivsel for både ansatte og kunder. Et rent kontor skaper en hyggelig og produktiv atmosfære som fremmer helse og velvære. Etter Covid-19-pandemien har vi også lært viktigheten av hygiene. Dette gjelder ikke bare personlig hygiene, men også at lokalene vi oppholder oss i, er rene og fri for skadelige bakterier og virus. Riktig kontorrengjøring bidrar til å redusere smittespredning og opprettholde et sunt arbeidsmiljø.

Et rent og effektivt arbeidsmiljø er grunnleggende for ansattes trivsel. For de fleste bedrifter er det derfor en hygienefaktor å ansette et renholdsfirma som forstår denne filosofien. Når du søker etter kontorvasktjenester i Oslo, anbefales det å sjekke med flere firmaer for å sammenligne tjeneste, pris og vilkår. Dette sikrer at du finner den beste løsningen for din bedrift.

Hvordan fungerer kontorvask Oslo

Prosessen for å finne riktig vaskefirma er enkel og effektiv:

 • Begynn med å kontakte anbefalte vaskebyråer du finner her
 • Gå til deres nettsider og fyll ut kontaktskjemaet for å sende inn forespørsel om tjenester
 • Etter innsending vil du motta tilbud og kan avtale befaring med de forskjellige byråene. Her kan du gå gjennom dine spesifikke ønsker og behov
 • Basert på tilbudene og befaringen, velger du det vaskebyrået som passer best for din bedrift

Kontorvask

Hvorfor velge oss

Å velge et anbefalt vaskefirma gjennom oss gir flere fordeler:

 • Våre anbefalte bedrifter har lang erfaring innen kontorvask og opprettholder høy profesjonell standard
 • De bruker miljøvennlige rengjøringsprodukter som er trygge for både ansatte og miljøet
 • Fleksible og løsningsorienterte, tilpasset bedrifters spesifikke behov
 • Legger stor vekt på god kundeservice og sørger for at kundens behov alltid blir møtt
 • Kontorvask-tjenester uten bindingstider, slik at du har full frihet til å tilpasse kontrakten etter dine behov

For bedrifter på flyttefot

Når en bedrift står overfor en kontorflytting, er det mange ting å ta hensyn til for å sikre en smidig overgang. En av de viktigste oppgavene er å sørge for at de gamle lokalene er i perfekt stand før de forlates. Selv om kravene til flyttevask av kontorlokaler ofte er noe mindre strenge enn de for privatboliger, er en grundig rengjøring fortsatt nødvendig. Det er vanligvis obligatorisk å utføre en flyttevask, med mindre det er gjort en spesifikk avtale med gårdeier om å slippe denne oppgaven. Den endelige beslutningen om kravene til flyttevask vil alltid avhenge av vilkårene i leieavtalen med gårdeier.

Kontorvask ved avvikling av kontorlokaler er også viktig for å unngå potensielle konflikter og kostnader ved avslutning av leieforholdet, er det viktig å oppfylle kravene i leieavtalen, som ofte inkluderer flyttevask. En grundig rengjøring sikrer at lokalene er i god stand for den neste leietakeren, noe som kan forbedre bedriftens omdømme.

Kontorrenhold Oslo