Superservice-AS-logo 5 / 5.0 Superservice Les mer

Superservice AS

Utfører flyttevask, kontorvask, byggvask og fasadevask.

  • Renholdsfirma i Østfold, for private og bedrifter.

Superservice AS

Superservice AS er en familieeid bedrift som har etablert seg som en ledende totalleverandør av renholdstjenester på Østlandet. Med hovedkontor på Tomter i Østfold, betjener vi et bredt område inkludert Oslo og Viken. Vi er kjent for vår uovertrufne kvalitet og høye kundetilfredshet. Uansett hvilke renholdsbehov du måtte ha, strekker vi oss alltid langt for å overgå dine forventninger. Våre skreddersydde renholdstjenester tilpasses hver enkelt kundes unike behov, krav og ønsker, med en klar målsetting om å levere topp kundetilfredshet.

Godt vedlikeholdt renhold er en smart og lønnsom investering. Det skaper trivsel på arbeidsplassen, øker produktiviteten og reduserer sykefraværet blant ansatte. Som et anbefalt renholdsfirma på Østlandet, er vi dedikert til å levere enestående kundeservice og et bredt spekter av tjenester til både private husholdninger og bedrifter. Vi er også sterkt opptatt av miljøvennlig drift, noe som reflekteres i alt vi leverer.

Våre tjenester anbefales av både utbyggere og eiendomsmeglere. Dette sikrer at du får en trygg og pålitelig renholdsopplevelse med et av de beste renholdsfirmaene på markedet. Alle våre tjenester leveres med de høyeste krav til kvalitet og service.

Dette kan vi hjelpe deg med

Vi tilbyr et bredt spekter av renholdstjenester som dekker alt fra engangsoppdrag til faste avtaler. Enten du trenger flyttevask, kontorrengjøring, vinduspuss, eller trappevask, kan vi skreddersy en løsning som passer dine spesifikke behov.

Tjenestene inkluderer:

Dekningsområde

Vi utfører renholdstjenester over hele Østlandet, inkludert byer som Askim, Fredrikstad, Halden, Moss, Mysen, Sarpsborg, Oppegård, Ski, Langhus, Kolbotn, og Oslo. Uansett hvor du befinner deg i dette området, er vi klare til å levere profesjonelle og pålitelige renholdstjenester.


Kontakt Superservice AS

For å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med dine renholdsbehov, ta kontakt med oss i dag.

Superservice AS
Lyngveien 39, 1825 Tomter
Telefon: 922 77 646