Logo-majoren-flytt 5 / 5.0 Majoren Flyttebyrå Les mer

Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Utfører flyttevask og visningsvask, inkludert 100% fornøydgaranti.

  • Flyttevask for private og eiendomsmeglere.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå AS er et anerkjent flyttebyrå i Oslo med lang erfaring innen flyttevask. De tilbyr profesjonell nedvask for både private kunder, bedrifter, samt eiendomsmeglere i Oslo-området. Med en historie som strekker seg over mange år, har Majoren opparbeidet seg et rykte for pålitelighet og kvalitet.

Flyttebyrået har over ti års erfaring med flyttevask, noe som gjør dem til en pålitelig partner når det gjelder å sikre at boligen din er skinnende ren ved overlevering. De tilbyr en fornøydgaranti som sikrer at dersom den nye eieren eller leietakeren ikke er fornøyd, vil de rette opp i vaskingen uten ekstra kostnad.

Tjenester

I tillegg til renholdstjenester tilbyr Majoren Flyttebyrå også profesjonelle flyttetjenester. Det inkluderer alt fra privatflytting, kontorflytting, tømming av dødsbo og søppeltaxi.

Kontaktinfo

For å få et uforpliktende tilbud eller lære mer om Majoren Flyttebyrås tjenester, kan du kontakte dem på telefon eller e-post. Deres team er tilgjengelige for å svare på spørsmål og gi råd om den beste løsningen for dine behov.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS
Rosenborggata 3, 0356 Oslo
Telefon: 934 64 211
Nettside: majorenflytt.no