freska-logo 5 / 5.0 Freska Les mer

Freska

Freska tilbyr profesjonelle renholdstjenester i Oslo

  • Flyttevask og andre renholdstjenester.

Freska

Freska er etvaskefirma som ble etablert i 2015, og tilbyr profesjonelle renholdstjenester i Oslo, Akershus, Hordaland, Vestfold, Østfold og Buskerud. Initiativet til Freska kom fra to innovative gründere som ønsket å rydde opp i et marked preget av svart arbeid, ved å levere trygge og lovlige vasketjenester til konkurransedyktige priser. Med en omsetning på rundt 15 millioner kroner de første årene, har Freska raskt etablert seg som en pålitelig aktør innen renholdsbransjen.

Selskapet har en grundig rekrutteringsprosess for å sikre at deres renholdere har den nødvendige kompetansen. Nye ansatte får også omfattende opplæring og praktisk trening. Miljøhensyn står høyt på agendaen, og Freska bruker kun svanemerkede rengjøringsmidler for å minimere miljøavtrykket.

Flyttevask hos Freska

For de som trenger hjelp med flyttevask, tilbyr Freska spesialiserte tjenester. Flyttevask krever en mer grundig rengjøring enn vanlig, og Freska sørger for at alle områder blir skinnende rene. Prisene varierer avhengig av boligens størrelse, med detaljerte prisestimater tilgjengelige på deres nettside. For eksempel, koster flyttevask for en bolig på 100 kvadratmeter rundt 9500 kroner, mens en bolig på 200 kvadratmeter koster nærmere 108000 kroner.

Kontaktinformasjon

Gå til freska.no for å lese mer om deres tjenester.
Du kan også ringe Freska på 239 62 692.