flyttefoten 5 / 5.0 Flyttefoten Les mer

Flyttefoten AS

Flyttefoten er et flyttebyrå med lang erfaring som hjelper deg med alt innen flytting og flyttevask.

  • Utfører flyttevask-tjenester i forbindelse med flytting.

Flyttefoten AS

Flyttefoten AS er et ledende flyttebyrå i Oslo som tilbyr profesjonell flyttevask for både private hjem og bedrifter. Med lang erfaring innen flyttevask sikrer Flyttefoten at din bolig blir grundig rengjort etter utflytting, slik at den er klar for de neste beboerne.

Flyttebyrået har gjennom årene opparbeidet seg betydelig erfaring og ekspertise innen flyttevask-tjenester. Dette har gjort dem til en foretrukket partner for mange eiendomsmeglere og privatpersoner i Oslo-området. Deres team av erfarne rengjøringspersonale sørger for at alle detaljer blir tatt hånd om, fra topp til bunn, og leverer et resultat som både selger og kjøper kan være fornøyd med.

Flyttefoten AS setter kundetilfredshet høyt og tilbyr derfor en fornøydgaranti på 10 dager. Dette betyr at dersom du eller den nye eieren ikke er fornøyd med rengjøringen, vil Flyttefoten komme tilbake og rette opp eventuelle mangler uten ekstra kostnad. Denne garantien gir kundene trygghet og sikkerhet for at tjenesten leveres til høyeste standard.

Kontaktinfo

Flyttefoten AS
Adresse: Østensjøveien 36, 0667 Oslo
Telefon: 800 35 988