citymaid-logo 5 / 5.0 CityMaid Les mer

CityMaid

Med en flyttevask fra CityMaid får du profesjonell rengjøring av boligen.

  • Flyttevask på Østlandet

CityMaid

Når flyttedagen nærmer seg, er det viktig å sikre at boligen du forlater blir skinnende ren for de nye eierne. CityMaid tilbyr profesjonell flyttevask med garanti, noe som gir deg mer tid til å fokusere på flyttingen. Med over 30 års erfaring og dedikerte flytteteam, kan du være trygg på at rengjøringen blir utført til høyeste standard.

Hva inkluderer flyttevasken?

CityMaids flyttevask dekker en grundig rengjøring av hele boligen. Dette inkluderer støvsuging av tepper og gulv, grundig støvtørking og vask av tilgjengelige flater, samt rengjøring av både innvendig og utvendig av skap og skuffer. Panelvegger blir spesielt behandlet for å unngå skader.

Kjøkkenet får ekstra oppmerksomhet med en standard hvitevarevask som omfatter kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og stekeovn. Vindusvask er også inkludert, både innvendig og utvendig, så lenge vinduene er lett tilgjengelige uten bruk av stige eller lift.

På badet blir alt fra toalett til dusj, inkludert sluk og vifter, grundig rengjort. Taket tørrmoppes for å unngå skjolder, men kan også vaskes etter ønske, dog på kundens eget ansvar.

Tilleggstjenester

CityMaid tilbyr flere tilleggstjenester ved behov. Dette inkluderer tepperens, vask av ekstra hvitevarer som vaskemaskin og tørketrommel, samt rengjøring av spesielle overflater som innglassede balkonger og glassrekkverk. Luktfjerning, desinfisering og lett oppussing er også tilgjengelig.

Prisberegning

Prisen på flyttevasken beregnes basert på antall kvadratmeter i boligen. CityMaid tar utgangspunkt i en tom og normalt vedlikeholdt bolig. Ved avvik, som møblerte boliger eller nyoppussede hjem, kan det påløpe ekstra kostnader. Det er viktig å informere om slike forhold i forkant for å få en nøyaktig prisvurdering.

Motta tilbud på flyttevask

Du kan enkelt få et pristilbud og bestille flyttevask via CityMaids nettside. For spesielle behov eller tilleggstjenester, anbefales det å ta direkte kontakt for å få en skreddersydd løsning.


Kontaktinfo
CityMaid Hjemmeservice AS avd. Oslo
Adresse: Nedre Kalbakkvei 88D, 1081 Oslo
📞 Telefon: 48 31 58 60