Flyttevask med garanti

Flytting kan være en av de mest stressende opplevelsene i livet. Det er så mye å tenke på – pakking, transport, oppsett i det nye hjemmet, og ikke minst, rengjøring av den gamle boligen. Til tross for for dette og en økning i boligpriser og en del usikkerhet i boligmarkedet, ser det ut til at nordmenns lyst til å flytte ikke har avtatt. Faktisk er nordmenn blant de mest flytteglade i Europa. Hele 75 % av nordmenn har flyttet minst én gang i løpet av de siste ti årene, og antallet flyttinger har økt med 7 % hvert år siden 2012. Dette indikerer en robust mobilitet i befolkningen, og det ser ikke ut til at folk vil slutte å flytte med det første.

Når du står midt i flyttekaoset, kan tanken på å måtte gjøre en grundig utvask virke overveldende. Her kommer flyttevask med garanti inn som en reddende engel. Med en slik tjeneste kan du sikre at boligen er skinnende ren, samtidig som du unngår ekstra bekymringer og stress.

Lurer du på hva det koster? Sjekk flyttevaskpriser i 2024.

Flyttevask med garanti

Definisjon av flyttevask med garanti

Flyttevask med garanti er en tjeneste tilbudt av profesjonelle rengjøringsbyråer hvor de garanterer at boligen blir rengjort til kjøperens tilfredshet. Hvis kjøper ikke er fornøyd med rengjøringen, vil byrået komme tilbake og rette opp manglene uten ekstra kostnad.

Når du bestiller flyttevask med garanti, vil rengjøringsbyrået gjennomføre en grundig utvask av hele boligen. De vil følge en sjekkliste som sikrer at alle viktige områder blir dekket. Hvis kjøper skulle ha innvendinger, kontakter du rengjøringsbyrået, som deretter utfører nødvendig etterarbeid.

Fordelene

Med flyttevask med garanti kan du være trygg på at boligen blir rengjort i henhold til gjeldende standarder og krav. Dette er spesielt viktig når du skal overlevere nøklene til en ny eier. En garanti gir en ekstra forsikring om at jobben blir gjort skikkelig første gang.

Flytteprosessen er stressende nok uten at du trenger å bekymre deg for rengjøringen. Ved å velge flyttevask med garanti kan du krysse av denne bekymringen fra listen din og fokusere på andre viktige oppgaver.

Hva sier loven om flyttevask

I følge avhendingsloven skal boligen være ryddet og rengjort ved overtakelse. Dette betyr at rommene skal være både ryddet og vasket, men eiendommen ellers trenger kun å være ryddet. Selger kan enten velge å utføre utvasken selv eller bruke et profesjonelt rengjøringsbyrå. Hvis utvasken ikke oppfyller lovens krav, kan kjøper kreve at selger vasker på nytt eller betaler for en profesjonell rengjøring.

Forsikre deg om at byrået tilbyr flyttevask med fornøydgaranti. Dette gir en ekstra trygghet om at de står for kvaliteten på arbeidet sitt.

Vanlig spørsmål om flyttevask med garanti

Hvordan vet jeg at boligen er ren nok?
En profesjonell flyttevask med garanti sikrer at boligen er rengjort i henhold til gjeldende standarder. Du kan også be om en sjekkliste fra rengjøringsbyrået for å være sikker.

Hva skjer hvis kjøper ikke er fornøyd med rengjøringen?
Hvis kjøper ikke er fornøyd, vil rengjøringsbyrået komme tilbake og rette opp eventuelle mangler uten ekstra kostnad.

Er flyttevask med garanti dyrt?
Flyttevask med garanti kan være dyrere enn å utføre rengjøringen selv, men det gir en betydelig trygghet og reduserer stress. Sammenlign priser fra ulike byråer for å finne en som passer ditt budsjett.

Kan jeg bestille flyttevask i siste liten?
Det er mulig, men det er ikke alltid garantert at byrået har ledig kapasitet på kort varsel. Det er derfor lurt å bestille så tidlig som mulig.

Hva inkluderer flyttevask med garanti
Flyttevask med garanti inkluderer grundig rengjøring av alle rom i boligen, samt spesielle områder som kjøkken og bad. Noen byråer tilbyr også utvendig rengjøring.