Flyttevask Lillestrøm

Flytting er en tidkrevende og ofte stressende oppgave. Når du skal flytte ut av en bolig, er det viktig å sørge for at den er skinnende ren for den nye eieren. Dette er spesielt relevant i henhold til avhendingsloven, som krever at boligen skal være ryddet og rengjort ved overtakelse. Hvis du bor i Lillestrøm og trenger hjelp med flyttevask, kan denne guiden være til stor hjelp.

✅ Få tilbud på flyttevask i Lillestrøm
✅ Motta hjelp til flytting og lagring
✅ Anbefalte renholdsbyrå
✅ Konkurransedyktige priser
✅ Flyttevask for private, bedrifter og eiendomsmeglere

Flyttevask er en grundig rengjøring av boligen som gjøres når du flytter ut. Dette innebærer at hver krik og krok av boligen blir nøye rengjort, slik at den er i perfekt stand for den nye eieren. En flyttevask inkluderer rengjøring av alle rom, inkludert kjøkken, bad, stue, soverom og eventuelle andre rom i boligen.

Flyttevask Lillestrøm

Viktigheten av flyttevask i Lillestrøm

Når du selger en bolig, er det viktig å følge reglene for utvask som beskrevet i avhendingsloven. Loven sier at “når kjøparen overtek bruken av eigedomen, skal romma vere rydda og reingjorte. Eigedomen skal også elles vere rydda”. Dette betyr at selgeren er ansvarlig for å sørge for at boligen er tilstrekkelig rengjort før overtakelse. Dersom jobben ikke gjøres godt nok, kan kjøper klage, og selger kan bli nødt til å vaske på nytt eller betale for en profesjonell rengjøring.

Hva inngår i flyttevask

En grundig flyttevask inkluderer:

 • Støvsuging og vask av alle gulv og tepper.
 • Tørrmopping av tak, vegger, vask av lister og dører.
 • Vask av vinduer både innvendig og utvendig.
 • Grundig rengjøring av kjøkkenet, inkludert ovn, kjøleskap, oppvaskmaskin og skap.
 • Rengjøring av bad og toalett, inkludert fliser, dusj, badekar og speil.
 • Vask av skap og skuffer i alle rom.

Behovene for flyttevask kan variere mellom kunder. Noen trenger kanskje ekstra hjelp med spesifikke områder, mens andre ønsker en mer omfattende rengjøring. Profesjonelle vaskebyråer i Lillestrøm er kjent for å være fleksible og tilpasser tjenestene sine for å møte hver kundes unike behov, og de fleste tilbyr også en garanti på arbeidet for å sikre full tilfredshet.

Visningsvask

Visningsvask er en viktig del av salgsprosessen når du skal selge boligen din. En skinnende ren bolig kan gjøre et godt inntrykk på potensielle kjøpere og øke sjansene for et raskt salg til en god pris. Visningsvask og flyttevask henger sammen, da en grundig rengjøring ved visning gjør det enklere å vedlikeholde boligen fram til flyttingen, og en flyttevask sikrer at boligen er klar for den nye eieren.

Pris for flyttevask i Lillestrøm

Prisene for flyttevask kan variere avhengig av størrelsen på boligen og omfanget av rengjøringen. Den vanligste modellen for prissetting av flytterengjøring er basert på antall kvadratmeter som skal rengjøres. Per juni 2024 ligger flyttevaskprisen på omtrent 80 til 100 kroner per kvadratmeter. Dette betyr at kostnaden for å vaske en bolig på 100 kvadratmeter vil være ca. 8000 til 10000 kroner.

Ekstra kostnader

 • Hvis du ønsker vask av hvitevarer som komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin, kan dette medføre ekstra kostnader.
 • For mindre boliger opererer rengjøringsbyråene ofte med en minstepris, som vanligvis ligger mellom 5000 og 6000 kroner.

Prisene kan variere avhengig av hvor i landet du bor. I storbyområder som Lillestrøm, hvor konkurransen mellom renholdsselskaper er høyere, kan prisene være litt lavere på grunn av konkurranse. I mer avsidesliggende områder kan prisene være høyere på grunn av mindre tilgjengelighet på tjenester. Renholdsbedrifter som har etablert seg som tilbydere av høykvalitetstjenester kan ta en høyere pris.

Noen hjem kan kreve mer omfattende rengjøring enn andre. Hvis det er vanskelig tilgjengelige steder eller boligen er usedvanlig skitten, kan dette påvirke sluttprisen.

Tips for å redusere kostnadene ved flyttevask

 • Renholdstjenester kan være billigere på ukedager sammenlignet med helger, når etterspørselen er høyere
 • Unngå å bestille flyttevask i siste liten. Spesielt siste uken i måneden. Dette er ofte en travel tid for renholdsselskaper, og prisene kan være høyere. Planlegg i god tid for å unngå de dyreste periodene
 • For å sikre at du får den beste prisen og tilgjengeligheten, bestill flyttevasken minst 1 måned i forveien. Dette gir deg også mer tid til å forhandle og sammenligne tilbud

Flyttevask for eiendomsmeglere i Lillestrøm

For eiendomsmeglere i Lillestrøm er det avgjørende å kunne tilby eller anbefale pålitelige og profesjonelle flyttevask tjenester til sine kunder. En godt utført flyttevask kan ikke bare øke kundetilfredsheten, men også sikre en smidig overgang mellom selger og kjøper. Flere meglere i Lillestrøm anbefaler våre vaskebyrå til sine kunder.

Eiendomsmeglere som kan tilby eller anbefale pålitelige flyttevask tjenester til sine kunder, bidrar til en mer positiv opplevelse for både selger og kjøper. En skinnende ren bolig kan gjøre overtakelsen mye mer tilfredsstillende og redusere stressnivået for begge parter.

Profesjonelle rengjøringsbyråer følger strenge standarder og sikrer at boligen er rengjort til perfeksjon. Dette betyr at eiendomsmeglere kan være trygge på at boligene de selger, alltid er i topp stand.